Broadcast services

Pålitelige og fleksible tekniske løsninger

Sammen med kundene våre jobber vi i kulissene på det mest sette og engasjerende innholdet. Uansett hvilket oppdrag vi tar på oss, så legger vi lista høyt. Budsjettene og størrelsen på produksjonene er selvsagt ikke de samme, men kvaliteten, tilpasningsevnen og engasjementet vårt kan du alltid være trygg på når du samarbeider med oss i NEP.

Solid teknisk ekspertise

Vårt verdensomspennende nettverk består av erfarne ingeniører og teknikere som er anerkjent i hele bransjen.

Innovasjon

Vi gjør det som skal til, og er villige til å strekke oss langt, for å støtte kundene våre – i tett dialog med dem.

Skalerbare løsninger

Vi tilbyr løsninger for å dekke behovene for både små og store eventer. Vi samarbeider med kundene for å identifisere og dekke deres unike behov.

Global skala, lokale tjenester

Uansett hvor i verden kundene våre skal ha eventene sine, kan vi stille opp med lokalkunnskap og våre tjenester der de er.

Lang erfaring

I mer enn 30 år har vi vært en ansvarlig teknisk produksjonspartner for innholdsprodusenter på de største arrangementene over hele verden.

Tjenester og løsninger

Studioproduksjon

På Oslo Broadcast Center har vi flere fullt utstyrte studioer og kontrollrom som brukes til streaming, sport og underholdning. Fasilitetene omfatter garderober, sminkerom og produksjonslokaler. NEP Norway tilbyr tekniske, profesjonelle og effektive løsninger som er laget for å passe enhver størrelse og produksjon.

Streaming

Skal du holde et seminar via streaming? Vi kan hjelpe deg med den digitale presentasjonen. I NEP prioriterer vi kunnskap og kvalitet. Vi kan hjelpe deg hele veien fra idé og konseptutvikling til planlegging og gjennomføring. Det gjør vi sammen med noen av markedets beste produsenter og ved hjelp av topp moderne utstyr.

Les Mer

Postproduksjon

NEP Norway har omfattende erfaring med postproduksjon for TV-programmer, konserter, musikkvideoer, promoer og reklame. Vi har jobbet med store idrettsarrangementer som OL og X Games i tillegg til UEFA Champions League, Serie A, La Liga og EM og VM i håndball. Vi jobber med de store kringkasterne som NRK, TV2, Nordic Entertainment Group og Discovery Networks.

OB-busser

Vi er klare for opptak enten det skal skje i bakhagen din eller på andre siden av kloden. Med elleve OB-busser i Norge og mer enn 195 over hele verden er vi klare til å dekke ethvert event, stort som smått.

SE OB-BUSSENE VÅRE

Sendekontroll

Våre kontrollrom fungerer som det tekniske navet for sendingene til kundene våre. Med et dynamisk og profesjonelt senter for samtrafikk er denne løsningen optimal for teknisk avansert arbeidsflyt.

Spesialkameraer

Kombinasjonen av ARRI Amira-kameraer og DTS-systemet lar produksjonen oppnå et filmatisk utseende med direktesendingens effektivitet. Kunder kan ta opp direkte på kamera for etterarbeid eller slow motion-effekter. Samtidig kan de sende live HD- eller UHD-signaler til OB-busser eller studioer for kringkasting. ARRI Multicam System kobler sammen en rekke komponenter for å gi programutviklere nødvendig fleksibilitet for varierende behov.

NEP utleie

Utstyret og teknologien vår brukes til TV-programmer og TV-serier, realityprogrammer, nyhetsreportasjer, musikkvideoer, live streaming, promoer og reklame.

Vi tilbyr multikamerarigger, fleksible innlasting- og programvareløsninger og ENG-utstyr, med pålitelig support og dyktige teknikere på stedet.

Kontakt oss på utleie@nepgroup.com eller 23 23 45 45.

Sentralisert produksjon

Vi har infrastrukturen på plass for å gjøre selv de mest komplekse produksjonene strømlinjeformet. Våre sentraliserte produksjonsløsninger bidrar til effektivitet, reduserer behovet for bemanning på stedet og gjør det mulig å dele ressurser på tvers av flere produksjoner – samtidig som man sikrer høy kvalitet på programmene. Denne infrastrukturen sikrer større kreativitet, fleksibilitet og samkjøring av produksjonene.