Om oss

Vi leverer tekniske produksjonstjenester og medieløsninger med genuint engasjement

NEP Norway er den største leverandøren av kringkastingstjenester i Norge og er stolt over å kunne jobbe med landets ledende kringkastere og innholdseiere. Vi kombinerer teknologisk lederskap og ekspertise for å kunne gi kundene våre de tjenestene og løsningene de trenger, og for å kunne skape, berike og distribuere innholdet deres til hele verden.

READ MORE
Vi kombinerer teknologisk lederskap og ekspertise for å kunne gi kundene våre de tjenestene og løsningene de trenger, og for å kunne skape, berike og distribuere innholdet deres til hele verden.

Hvem vi er

  • 120 høyst kvalifiserte og motiverte medarbeidere og 350+ sertifiserte frilansere
  • Bred ekspertise innen teknisk produksjon, arbeidsflytautomasjon og programvareløsninger.
  • Kontorer i Oslo og Trondheim
  • 9 OB-enheter i drift
  • 4 flightpacks i ulike størrelser
  • 2 studioer
  • 3 produksjonskontrollrom, 2 sendekontrollrom
  • 5 redigeringssuiter, 8 reportasjerom, 1 plottingrom
  • DTT og IPTV headend
  • Datasentre som drifter Mediabank og streaming i backend

Oslo Broadcast Center

Oslo Broadcast Center ligger på Økern og er hovedkvarteret for vårt arbeid i Norge. Her har vi teknisk infrastruktur, datasentre, fiberforbindelse, en nedlastingsfarm, produksjonsrom, studioer, masterkontrollrom og et nettverksoperasjonssenter. I tillegg er senteret base for produksjonsflåten vår. Kontorene våre, der de tekniske, kommersielle og operasjonelle teamene våre jobber med å utforme, utvikle og levere tjenestene våre, har også plass til kunder under studioproduksjonen.

NEP Group

I over 30 år har NEP vært en internasjonal produksjonspartner som leverer tekniske tjenester for produksjon av sport, underholdning, musikk og bedriftsarrangementer. De tekniske tjenestene våre omfatter fjernproduksjon, studioproduksjon, sentralisert produksjon, audiovisuelle løsninger, støtte for kringkastingsverter, premium playout, postproduksjon og innovative løsninger for lagring og distribusjon av innhold. NEP har over 4000 medarbeidere som er genuint opptatt av å yte god service og utvikle nye tekniske løsninger. Sammen har vi støttet produksjoner i 88 land på alle de sju kontinentene.

Historien

Selskapet ble etablert i 1985 under navnet KanalH og vokste inn i Mediatec Group i 2008. Vi åpnet Oslo Broadcast Center i 2011 og flyttet kontorene og den tekniske infrastrukturen vår for å kunne utvide virksomheten. Etter vedvarende vekst og utvidelser sluttet vi oss til NEP Group i 2015. Sammen med de andre skandinaviske NEP-selskapene representerer vi konsernet i Norden, og i tillegg har vi et langsiktig partnerskap med flere av de største aktørene innen medieproduksjon. Som en del av NEP Group er vi stolte over å kunne være en ledende tjenesteleverandør for kringkastere, produksjonsselskaper og rettighetseiere over hele verden.

NEP Norway er sertifisert som Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling.

Gjennom et digitalt system får virksomheter konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette gir virksomheter gode forutsetninger for å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

NEP Norway er stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi har tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid. Nå skal vi fortsette å jobbe med grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.

Bærekraft og samfunnsansvar

Vi i NEP er opptatt av å utnytte jordens ressurser på en smart måte

Les mer

Vi er også en stolt partner av Kreftforeningen

www.kreftforeningen.no

NEP er omfattet av Åpenhetsloven og arbeider fortløpende med de temaer loven adresserer

Redegjørelse 2024