Våre streamingløsninger

Streaming av høy kvalitet

Skal du holde seminar via streaming? Vi kan hjelpe deg med den digitale presentasjonen. NEP leverer løsninger av høy kvalitet. Uansett hvilket oppdrag vi tar på oss, så legger vi lista høyt. Budsjettene og størrelsene på produksjonene er selvsagt ikke de samme, men kvaliteten, tilpasningsevnen og engasjementet vårt kan du alltid være trygg på når du samarbeider med oss i NEP.

KONTAKT OSS

Fem gode råd om streaming

LES NÅ

Trenger du hjelp til ditt neste streamingevent? Kontakt oss i dag!

KONTAKT OSS NÅ
«For et år siden holdt vi et faglig møte på Teams. Bildet frøs flere ganger i løpet av møtet, noe vi selvsagt ikke var særlig glade for. Vi skjønte at vi måtte forbedre kvaliteten på kommunikasjonen i 2021. Vi er avhengige av høy kvalitet på bildene og videoklippene våre. Denne streamingløsningen har helt klart levd opp til forventningene våre.»

Terje Hauge, Dommersjef Fotballdommerne

«Jeg mottok 115 e-poster fra prosjektlederen i NEP i løpet av de to månedene prosjektet varte. Det som er spesielt med det, er at jeg mottok dem midt på sommeren og hver helg. Dette er et bevis på den gode oppfølgingen de tilbyr kundene sine. De har et engasjement jeg aldri før har opplevd fra en teknologileverandør, og en innstilling som går ut på at ‘alt er mulig’.»

Stein-Roger Bull, Produsent i Norge for Met Opera’s Live in Concert

«Tilbakemeldingen fra medlemmene våre, cruiseselskapene og cruiseindustrien har vært fenomenal. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med utfallet, og nøkkelen til denne suksessen har vært partnerskapet med NEP Norway. De har vært svært profesjonelle og vennlige, og gitt oss gode råd, fra dag én.»

Jens Skrede, Managing Director Cruise Europe

«Vi er avhengige av å ha partnere vi kan stole på. Når vi har en partner som leverer på det tekniske, og som påtar seg alt ansvar for sin del av jobben, kan vi konsentrere oss om innholdet og det vi ønsker å oppnå med eventet. Vi setter virkelig pris på å samarbeide med de dyktige folkene i NEP. De forstår nøyaktig hva vi trenger.»

Tor Jenssen, Produkt og Marketing Manager Helly Hansen