Jobb i NEP

De øyeblikkene du vil dokumentere, de historiene du vil fortelle, de forvaltes best av et produksjonsteam i verdensklasse. Der legger vi i NEP lista.

NEP er landets største leverandør av tekniske produksjonstjenester for kringkasting og OB-tjenester. Den posisjonen har vi bygget gjennom over 30 år innen fagfeltet vårt. Troen vår på videre vekst i de kommende 30 årene, stammer fra evnen vår til å tenke nytt, utfordre oss selv og kundene våre, og ikke hvile på gamle meritter. I kulturen vår ligger ambisjonen om å hele tiden fornye seg, utfordre oss selv og kundene våre. Uansett hvilket oppdrag vi tar på oss, så skal vi ha det best egnede utstyret og de beste folka på jobben. Total kontroll på hele prosessen, og kreativ kraft til å alltid tilføre noe nytt. Ved hjelp av teknologi, utstyr, studioer og ekspertise som vet å hente det maksimale potensialet ut av den historien du vil dele.

Se ledige stillinger her

NEP holder eget kurs for EVS-operatører og nå finpusses teknikken før sesongen sparkes i gang

LES NÅ
I NEP NORWAY FÅR DU JOBBE MED DE MEST 
PRESTISJEFYLTE KUNDENE I HELE VERDEN

Du trenger ikke å være verdensmester for å søke jobb hos oss. Det vi tilbyr er muligheten til å bli det.

Gjennom å jobbe med krevende oppdrag sammen med noen av bransjens aller beste folk, har du alle forutsetninger for å utvikle deg til å nå verdensklasse innenfor ditt fagfelt. Jobber du hos oss, får du oppgavene du trenger for å utvikle deg hele veien, steg for steg. Helt til du er klar for de arenaene vi opererer på hvor verdensklasse er en forutsetning.

Som en del av den internasjonale NEP-gruppen har vårt norske apparat mer enn 4000 medarbeidere i ryggen. Sammen står vi for produksjoner i nærmere 90 ulike land, fordelt på alle verdens kontinenter. Der er vi i dag, etter å ha startet vår norske virksomhet i 1985, etablerte Oslo Broadcast Center i 2011 og ble med i NEP-familien i 2015. I Norge har vi kontorer i Oslo og i Trondheim.

Et sted for faglig utvikling

I NEP investerer vi i våre ansatte. Vi oppfordrer til bruk av mentorer og tilbyr opplæringsprogrammer og nettkurs, slik at de ansatte kan lære seg nye ferdigheter og vokse i faget, og dessuten få innsikt i alt fra tekniske områder til administrative oppgaver. Kort fortalt betjener ikke NEP bare kundene sine, men gir også de ansatte mulighet til å utvikle seg faglig og påta seg nye roller.

Sosialt arbeidsmiljø

Å jobbe i NEP betyr at du møter kollegaer med høy faglig kompetanse og våre ansatte deler gjerne kunnskapen sin med hverandre. Det er også en arbeidsplass hvor du blir kjent med dine kollegaer. Hver dag får vi servert fantastiske retter av vår egen kokk når vi møtes til lunsj. Ikke si det til noen, men det er dagens høydepunkt. Vi er også glade i å arrangere sosiale samlinger for våre ansatte. Vi drar gjerne på turer sammen, både til fjells og vanns. Vi holder årlig sommerfest og julebord, men også mer spontane samlinger.

Ladies of NEP

NEP Norway har sterkt fokus på mangfold og ett av målene er å øke kvinneandelen i selskapet. Som en del av denne målsettingen har vi startet vårt eget nettverk, Ladies of NEP. Vi inviterer alle kvinnelige ansatte til å bli med i gruppen, hvor det arrangeres både faglige og sosiale samlinger. Det er både hyggelig og inspirerende å engasjere seg i Ladies of NEP. Gruppen jobber aktivt med egne mål for hvordan man kan fremme kvinnene i bransjen.

Store prosjekter

Teknologien innen kringkasting og streaming er i stadig utvikling, så det er ikke et valg å holde seg oppdatert og være nytenkende: det er et must. Derfor er NEP opptatt av å bruke banebrytende løsninger for hele tiden å kunne levere det kundene ønsker. Selskapets globale tilstedeværelse gir muligheter for skreddersydde løsninger for kundene, kombinert med lokale tjenester – så å si over hele verden. NEPs medarbeidere får jobbe med prosjekter som har stort omfang, stor synlighet og en teknisk kompleksitet som utfordrer teamet til å lære stadig nye ting.

Høy standard

NEP jobber hele tiden for å levere førsteklasses løsninger og opprettholde gode relasjoner til kundene sine. Dette er målsettinger som ikke bare krever innovasjon og kvalitet, men også integritet. Dette gjør at NEPs ansatte kan leve opp til forventningene sine, enten ved å levere tjenester av høy kvalitet under produksjonene, eller gjennom pålitelig kommunikasjon i oppfølging av kundene. Selv om NEP har tusenvis av medarbeidere over hele verden, fungerer organisasjonen som ett enkelt team som hele tiden holder et høyt nivå på arbeidet som utføres for hver eneste kunde.

Send gjerne en jobbsøknad til oss. Vi er alltid interessert i å møte nye talenter som kan slutte seg til teamet vårt.

TA KONTAKT MED OSS