Ledige stillinger i NEP

Gode vilkår, konkurransedyktig lønn og flinke kolleger

I NEP setter vi pris på våre medarbeidere og det de bidrar med. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en rekke frynsegoder. Vi oppfordrer alle medarbeidere til å videreutvikle seg. Siden vi er en global virksomhet har de gode muligheter til det hos oss. Ved å tilby gode vilkår, et trivelig arbeidsmiljø og flere muligheter for faglig utvikling gjør vi det mulig for medarbeiderne våre å klatre oppover karrierestigen i et spennende globalt konsern som både er utfordrende og i stadig endring.

SE LEDIGE STILLINGER
I NEP NORWAY FÅR DU JOBBE MED DE MEST PRESTISJEFYLTE KUNDENE I HELE VERDEN

I NEP setter vi pris på våre medarbeidere og det de bidrar med. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en rekke frynsegoder.

Vi oppfordrer alle medarbeidere til å videreutvikle seg. Siden vi er en global virksomhet har de gode muligheter for det hos oss. I tillegg til muligheten til å jobbe med prosjekter over hele verden, tilbyr vi kurs i en rekke emner i NEP University, og dessuten flere regionale opplæringsprogrammer. I tillegg tilbyr vi lærlingkontrakter på location for kvalifiserte kandidater som ønsker å jobbe med produksjon og direktesendte eventer.

NEP ønsker å gi alle ansatte like muligheter og er opptatt av å skape en arbeidsplass som respekterer menneskerettighetene, der alle får mulighet til å utnytte evnene sine på best mulig måte.
Alle som er under rekruttering, opplæring eller er nyansatt hos oss, skal behandles på samme måte som øvrige ansatte.
Vår plikt til å følge opp dette ligger i selskapets retningslinjer, som bygger på internasjonale standarder.

Et sted for faglig utvikling

NEP ønsker å være en god arbeidsplass, og derfor investerer vi i våre ansatte. Vi oppfordrer til bruk av mentorer og tilbyr opplæringsprogrammer og nettkurs, slik at de ansatte kan lære seg nye ferdigheter og vokse i faget, og dessuten få innsikt i alt fra tekniske områder til administrative oppgaver. Kort fortalt betjener ikke NEP bare kundene sine, men gir også de ansatte mulighet til å utvikle seg faglig og påta seg nye roller.

Store prosjekter og høy kvalitet

Teknologien innen kringkasting og eventbransjen er i stadig utvikling, så det er ikke et valg å holde seg oppdatert og være nytenkende: det er et must. Derfor er NEP opptatt av å bruke banebrytende løsninger for hele tiden å kunne levere det kundene ønsker. Selskapets globale tilstedeværelse gir muligheter for skreddersydde løsninger for kundene, kombinert med lokale tjenester – så å si over hele verden. NEPs medarbeidere liker å jobbe med prosjekter som har stort omfang, stor synlighet og en teknisk kompleksitet som utfordrer teamet til å lære stadig nye ting.

Høy standard

NEP jobber hele tiden for å levere førsteklasses løsninger og opprettholde gode relasjoner til kundene sine. Dette er målsettinger som ikke bare krever innovasjon og kvalitet, men også integritet. Dette gjør at NEPs ansatte kan leve opp til forventningene sine, enten ved å levere tjenester av høy kvalitet under viktige eventer, eller gjennom pålitelig kommunikasjon i oppfølging av kundene. Selv om NEP har tusenvis av medarbeidere over hele verden, fungerer organisasjonen som ett enkelt team som hele tiden holder et høyt nivå på arbeidet som utføres for hver eneste kunde.

Send gjerne en jobbsøknad til oss. Vi er alltid interessert i å møte nye talenter som kan slutte seg til teamet vårt.

TA KONTAKT MED OSS