Fotball Media

Siden 2014 har vi levert alle fire toppfotball-ligaene i Norge. Mediabank er en helautomatisk arbeidsflytløsning som håndterer alt videomateriale i kringkastingsformat og kvalitet. Mediabank er den ideelle løsningen for å håndtere Fotball Medias strøm av innhold, ikke bare til kringkasterne, men også til sine egne digitale kanaler, sponsorer og klubbplattformer.

Vår løsning gir dem en strømlinjeformet, automatisert arbeidsflyt. I dagens medieverden der tid til markedsføring er alt, betyr dette økt verdi for mediarettighetene.

Mediabank lagrer også et historisk arkiv, som dateres tilbake til 2006, med over 25 000 kringkastede fotballsendinger, som er merket med 400 000 søkbare, tidskodede hendelser. Nye bilder fra alle runder blir automatisk lagt til i dette søkbare biblioteket ved å bruke den samme løsningen med "TAGS" som tillater live tagging-grensesnitt og API. “TAGS” bruker også metadata til å automatisk klippe høydepunkter og distribuere dem automatisk, i sanntid, til alle mediepartnere, kringkastere, klubber, dommere og sponsorer.