Fotball for Discovery

Siden sesongoppstart i 2017 har vi vært stolt leverandør for Discovery på produksjon av kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen. Der leverer vi rundt 485 kamper hver sesong med ulike produksjonsnivåer og produksjonsmåter. De fleste kampene produseres med OB-buss ute på arena, noen kamper produseres sentralisert mot en regi på Oslo Broadcast Center og noen kamper er 1-kameraproduksjoner. Nivåene på OB-produksjonene strekker seg fra 4 – 16 kamera.

Vi har også utviklet en løsning for fjernstyring av grafikk, som sammen med sentraliserte produksjoner er med på å redusere reisebehovet, og dermed også bidra til en mer bærekraftig produksjonsmåte for miljøet.

Til 1-kameraproduksjonene har vi selv utviklet et automatisert grafikk- og reprisesystem. Dette henter plotterdata automatisk og oppdaterer stilling, klokke, lagoppstilling, målscorer, bytter og kort. I systemet har vi også utviklet et reprisesystem hvor kommentator på en enkel måte kan kjøre repriser, spille av intervjuer og lage høydepunktpakker. Dette gir stor innholdsverdi for disse små lavkostproduksjonene.

related work