Fotball for Discovery

Siden sesongoppstart i 2017 har vi vært stolt leverandør for Discovery på produksjon av kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen. Der leverer vi rundt 485 kamper hver sesong med ulike produksjonsnivåer og produksjonsmåter. De fleste kampene produseres med OB-buss ute på arena, noen kamper produseres sentralisert mot en regi på Oslo Broadcast Center og noen kamper er 1-kameraproduksjoner. Nivåene på OB-produksjonene strekker seg fra 4 – 16 kamera.

Vi har også utviklet en løsning for fjernstyring av grafikk, som sammen med sentraliserte produksjoner er med på å redusere reisebehovet, og dermed også bidra til en mer bærekraftig produksjonsmåte for miljøet.

Til 1-kameraproduksjonene har vi selv utviklet et automatisert grafikk- og reprisesystem. Dette henter plotterdata automatisk og oppdaterer stilling, klokke, lagoppstilling, målscorer, bytter og kort. I systemet har vi også utviklet et reprisesystem hvor kommentator på en enkel måte kan kjøre repriser, spille av intervjuer og lage høydepunktpakker. Dette gir stor innholdsverdi for disse små lavkostproduksjonene.